Tattoo





Moppe

Glömde denna bild


Semestermix

Efter hemkomsten från Mallis har det varit lite blandad kompott med aktiviteter och utflykter. Här kommer lite bilder och berättelser om detta.



Evas och Pates altan är ett måste under marknaden i Tingsryd. Nu blev det ett besök redan under helgen innan. Gottlandsfolket var kommna och det skulle firas :D.




 
På söndagen blev det en tur till Kosta outlett sen en fika på Korrö. Mycket trevligt måste vi säga.




Smörgårstårta på Solgatan på marknaden. Så har det varit sedan urminnes tider. Går inte att missa. Hur gott som helst.



Kräftfiske i Tiken. Underbart väder med sol på dagarna och härliga varma kvällar. Kan det bli bättre?
Jo, det är klart att det hade varit bra om vi fått lite fler kräftor. Två dygns fiske gav 58 st. Två var döda innan vi kokat dem.



Ett försök att locka kräftorna till burarna. Revben i ölburk.
Kan säga att det var 0 i denna buren när vi skulle ta upp den. Ingen bra lösning alltså.



Sommar, sol och kräftfiske.









Innan vi kom till Tingsryd för fiske i fredags var vi i Jönköping hos Rebecca och Martina. Händelserika dagar. Lite kort kommer de här.
Tisdag:
Trerätters middag hos Rebecca. Pepparbiff, potatisgratäng och sallad. Sen var det kräftor på det. Där efter kaffe och chokladtryffeltårta. Mätta eller? Övernattning hos Rebecca och Alex.
Onsdag:
Shopping i centrum av Jönköping. En sen (14,30) lunch på piren. Sen incheckning på vårt hotell som vi skulle bo på i två nätter. Upp till Rebecca och umgås med henne en stund.
Torsdag:
Hipp Hipp Hurra, Ronny fyllde år i dag. Reecca, Martina och Alex kom och åt hotellfrukost tillsammans med oss. Samtidigt grattade vi Ronny. Pengar till en tatuering och dessuton en efterlängtad malört som väntade hemma i Elleholm. På Kvällen blev det middag på Karlssons (där Martina jobbar). Rebecca och Alex jobbade så det var bara Martina som kunde vara med oss.
Vi åt god mat som fick avbrytas på grund av taxifärt till akuten. Jag (Carina) fick magsmärtor som inte ville sluta utan det slutade med intravenös smärtlindring och fullständig undersäkning på sjukhuset. Dom hittade inget på mej som orsakat denna smärta.????.
Blev övernattning på sjukhuset för mej i stället för på hotellet. Kan man tycka att sjukhusfrukost och hotellfrukost är lika bra? :((







Fredag:
Fick åka hem från sjukhuset efter ronden. Ronny och Martina kom och hämtade mej. Vi åkte till A6 och sa hej då till Rebecca, sen bar det av mot Tingsryd och kräftfisket som jag berättat om tidigare.

Söndag:
Nu är vi hemma. Allt är uppackat och kräftorna är kokta.

Sitter på alltanen, dricker kaffe och likör.

Borta bra men hemma bäst!

Men i Jönköping trivs vi och där känns det som hemma med. Så vi har två hemma. Inte alla som har det :D.

Erica har inte kunnat vara med på dessa dagar. Hon är fortfarande på Mallorca. Skall bli härligt när hon kommer hem, hur länge det nu varar att hon stannar hemma. Med henne vat man aldrig :).

(Jag har tatuerat mig. Gjorde det vecka 30. Tänk att man går och gör sådant när man är så gammal som jag är. Men fint blev det och det känns bra att ha mina tre hjärtan med mej hela tiden)

På återseende!

RSS 2.0