Maskerad på gamla dar!

Så var dagen kommen då vi skulle på Johan och Susses maskeradfest. Temat var P. Hur lätt är det att hitta något som ingen annan tänkt på. För man vill ju inte vara som alla andra eller?
Efter tänkande på allt möjligt slutade beslutet på att jag (Carina) skulle vara palm och Ronny Paraplydrink. Nu var det bara att sätta igång och vara kreativ vid symaskinen med.
Här är resultatet. Blev riktigt bra.

Palm.



Paraplydrink.
Nej med det är det ju inte. Vad hände? Ja det är inte lätt att sy en paraplydrink. Vi fick ändra på det temat. Fick bli Påve i stället. Blev mycket bra det med.



Båda dräkterna blev så bra att de var vinnardräkter på festen. Jag fick för bästa tjejutklädnad och Ronny fick dela förstaplatsen för bästa kille utklädnad. Så det blev vinnande även utan Paraplydrinken.

Vinnsterna följer här nedan.

Hemma lite efter midnatt efter en mycket trevlig fest var det gott att krypa ner i sängen. Tyckte både Påven och Palmen.

Tack och hej!
Kanske kommer mer bilder senare






Snabba bestut ....

... kan man verkligen säga vad det gäller vår resa denna helg. Kollade internet på morgonen den 17 september. Fanns flyg till mallis kl. 17.55 hem söndag kl. 06,05. Gick inte boka via nätet så sent. Fick ringa kl. 09,00. Sagt och gjort. Bokade.

Incheck på Kastrup efter tågresa från Mörrum.


Lite kvällsmat innan resan. Korv och bröd och öl. (På Kastrup intogs denna delikata rätt)

Lite skakigt vid denna fotografering av planet vi skulle åka med.

Frukost fredag morgon.

Tatuering? Ja det är så.

Ronny skall bli märkt.

Bor granne med Erica och Ida. Johans gamla lägenhet fick vi låna av honom. Snäll han är :).

Tack!

RSS 2.0