Visum har kommit

Förra helgen var vi i Stockholm för att ta hand om de två gryn vi har där. Passade på att besöka Vietnamesiska ambassaden som vi skrev om i förra inlägget. Nu har våra visum kommit 😄. Var nästan så jag inte fick ut dem. De hade skrivit Carina Ronny Svensson så det såg ut som jag hade Ronny som mellannamn. Men som tur var är de bra på posten i Mörrum så jag fick det med mig hem 😄. 
 
 
Nattbuss från Hanoi till Sa Pa är också bokad. Åker den 7 mars på kvällen och är i Sa Pa ca kl 03.30 på morgonen. Vi har även bokat en guide som heter Bau och som skall hjälpa oss under våra två dagar i Sa Pa. Blir spännande detta 🤔

Vietnam nästa

 
 
Allt började med att vi hade 30-årig bröllopsdag I augusti 2018. Rebecca, Erica och Martina bjöd oss till Jönköping för att ha en helkväll med de tre. Mat, prat och fira våra 30 år. Blev en go middag på taco-restaurang. Där fick vi ett kort med många fina ord från dem till oss. Tårarna kom snabbt. Vilka underbara barn vi har. Kortet slutade med informationen att vi fick 30 000 kr av dem att göra en resa för. De hade under fem år sparat för att ge oss detta. 
 
 
 
 
Vår tanke var då att vi vill göra en resa som är lite extra. Efter lite funderande bestämde vi oss för Vietnam Från norr till söder under en månad. Planeringen var igång. Vad behövde vi fixa? Flyg dit och hem? Första boendet när vi kommer till Hanoi? Vad vill vi titta på och vad kan vi tänka bort? Vaccin, behövs det? Visum, hur är det med det? Ledigt från jobben, skulle det gå? Mycket att tänka på ... Nu är flyget bokat både dit och hem, vaccin är taget, ledigheten är fixad, boendet första tre nätterna i Hanoi är bokat och idag har vi varit på Vietnams ambassad för att fixa visum. Kommer med posten på torsdag eller fredag. Hoppas på postnord så vi får dem innan vi åker om ca två veckor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi snart fått ihop allt som behövs för avresa. Packningen är kvar. Den kan vara det svåra. Att inte ta med mer än man behöver. Det skall ju bäras på ryggen. 
 
 
 
 

RSS 2.0