Det kommer mera ..

... och till att börja med tar vi gårdagskvällen. Vi skulle som vi sa i går göra stan. Vi tänkte gå ut en sväng och hitta något ställe att äta något lätt på. Vi åt ju en trerätters på dagen innan. Letade och letade och letade. Frågade på något ställe, kl. var då ca 21,30, men kocken ville inte gå in i köket igen. Han satt i baren. Hittade ett ställe som såg bra ut. Nu var det lika bra att ta det som vi hittade. Blev både mer mat och betydligt dyrare än vi tänkt oss. Men gott var det. Sen var klockan över 23 så det var dax för oss att gå hem.

Nu har vi kommit till dag tre på vår tripp. Började med frukost jakt. Hittade ett litet ställe rakt över gatan. Varm macka med kaffe. Var väl si och så men det gick ner.








Tillbaka till hotellet och Ronnys lördagsnöje. Jag gick ner i baren på hotellet. Tog bara kaffe, om det är någon som skulle fundera på något annat.





Innan vi åkte letade Ronny upp en del sevärdigheter via internet. Blan dessa fanns ett ställe där det stod att turister sällan tog sig till. Ett matställe som var öppet över lunchen. Eftersom vi var så typiska turister i går så skulle vi ta oss till denna plast i dag var det tänkt. Fick i informationen på hotellet veta var det låg och att vi kunde ta Metron nästan ända fram. Sakt och gjort. Ett 24 timmars kort på Metron och vi var iväg. Hittade sället snabbt och lätt men det var så klart stängt på lördagar och söndagar. Det stod det inget om i informationen på internet. Det fick bli lunchmacka på Subway i stället.

Lite typiska turister fick det bli i dag med. Inte lätt att undvika det när man är på dessa platser. Vi åkte till ett av de otroligt stora baden. Fanns basänger med temperaturer upp till 38 gradet i. Här tillbringade vi några timmar och fick även lite bränna.



Nu tar i igen oss en stund på hotellet. Skall, om vi hittar något bra ställe, äta gåslever i kväll. Vi får se hur det går ...




... vart var det nu jag skulle?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0