Där sprack den planen.

Kan börja från början i dag i och för sig. Har varit ännu en lugn dag med sol och bad på Tylösand Beach Club. Lite pauser med fika och lunch, så denna dag har fram till nu varit en kopia av gårdagen. Förutom att Martina och jag satt och pratade mycket. Tack för samtalet Martina!

       

Hem och slappa lite till, dusch och fix för kvällens middag.

Innan vi skulle äta tänkte vi att vi skulle gå och köpa biljett till båten som på morgonen den 4 juli kl. 9.00 skulle ta oss till Nissyros, vulkanön. Tji fick vi … turen var inställd på grund av för litet intresse att åka med den. Fick veta att denna båt var en utflyktsbåt och då kunde det bli så. Ingen information som vi fick dagen innan när vi var och frågade om båttrafiken dit. Fanns en båt som skulle gå till Nissyros men det var från hamnen i Kardamena som ligger ca 2,5 mil bort. Den skulle gå kl. 8.30 och när vi tittade om det gick någon buss dit på morgonen så gick den inte förens kl. 9.00. Taxi är för dyrt för vår budget tycker vi så det ingick inte i vår fundering.  Men men … säger som Martina och Linus, ”Vi är i Grekland”. Nu blev det till att tänka om … Skippa Nissyros och åka till Tilos direkt på torsdag vilket innebar en dag och en natt till på Kos? Ta någon annan ö? Några till funderingar hade vi men något beslut blev inte taget. Vad det blir och hur det blir får morgondagen utvisa.

Middagen intogs på en liten mysig restaurang i gamla stan. Mycket mat, god mat och till ett bra pris.

Träffade, enligt överenskommelse, Martina och Linus på kaffetorget kl. 22.30. Eftersom vi skulle åka så tidigt på morgonen skulle vi säga hej då till varandra över en kopp kaffe.

De drog sen till bargatan för jobb och vi till hotellet för att fundera på hur vi skulle fortsätta vår resa och för att sova. Hur resan blir? Ja, det vet vi själva inte riktigt än …


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0