... det kommer mera ...

Blev en mysig bowlingkväll. Promenad från Martina och Linus boende till bowlinghallen. Två serier var spelade vi …

 

(resultatet ses här)

 

Efter bowlingen var det fotboll. Tittade på första halvlek av matchen på baren som låg under bowlinghallen. Efter den gick vi till ett annat ställe för att titta på andra halvan och så behövde Svenssons ha i sig lite mat med. Blev ”take away” burgare tvärs över gatan. När matchen var slut var paret Svensson också det. Inte konstigt i och för sig. Klockan visade på över midnatt. Promenad till hotellet och sedan intogs ryggläge.

Blev en natt som visade oss att vi är på en party ö. Fick ett hastigt uppvaknande när någon ilsken tjej bankade på en av granndörrarna och gapade och skrek på engelska något om vem eller vilka som sov där inne i rummet. Vet inte om hon var vid fel rum, för efter en stund lät det som hon var på våningen under och upprepade samma sak. Klockan var då omkring fem på morgonen. Lyckades somna om i alla fall och vaknade inte helt igen förrän klockan var omkring halv nio. En stund på balkongen med boken ”Aviga Maria” blev det innan Ronny vaknade och vi påbörjade denna nya dag på vårt äventyr med en god balkongfrukost.

Fram mot lunch efter lite strosade äntrade vi Tylö. Sol, bad och umgås med Martina och lite med Linus med.

 

 

Efter lite vila på hotellet rekade vi för vår fortsatta färd på onsdag. Har nu koll på bussar och båtar så vi kommer dit vi vill … hoppas jag. Och skulle vi hamna någon annan stans så får vi ta det då …

Kvällens middag intog vi på Taverna Alexandros. Blev mosaka och sovlaki (om det nu stavas så annars förstår ni nog alla vad vi åt).

Mötte upp Martina för lite kvällspromenad i stan. När vi skildes åt gick vi tillbaka till affärsstråken för att köpa en present till Martina. Försökte luska ut vad hon villa ha utan att avslöja något … Vad kommer sen …

Satte oss och pausade en stund ...

 

Kvällen avslutade vi, Ronny och jag, på hotellet med vin, whisky och fotboll, Kroatien-Spanien …

 


Kommentarer
Postat av: Madde

Så härligt ni har det, sola och bada lite åt mej också!

Ha en go semester!

2012-06-19 @ 15:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0