Födelsedag ...

”Vad är det för en dag, vad är det för en dag … jo det är ingen vanlig dag för det är Martinas födelsedag … Hurra Hurra Hurra …”. Så sant som det är skrivet. Martina fyllde 23 år i går tisdag och det firade vi lite hela dagen. Började med balkongfrukost hos oss. Tog en tidig pormenad för att köpa bröd till denna frukost.

Martina och Linus kom vid 10.30 och då var det dukat och klart. Av oss fick hon ett halsband och ett armband. Glömde fota dem vilket inte gjorde något. Ev. skall Martina försöka byta till något annat smycke. Får bli bild på det sen i stället.

Efter en lång frukost gick stegen mot Tylö. Med varsin madrass la vi oss ute i vattnet och solade Martina och jag. Härligt med svalkan från vattnet och guppandet av vågorna. Rofyllt så man nästan somnar … men som tur var gjorde jag inte det. Jämt jobb med att hålla mig på madrassen i vaket tillstånd så smal som den är. Bjöd i och för sig på några konster när jag skulle komma upp på den ...

När vi hade solat en stund och hade satt oss vid ett bord uppe på restaurangen kom

Linus med tårta och tända ljus till Martina. Tårt och kaffekalas …

Inte nog med det, han kom med en stor apa med. Nästan lika stor som henne …

Men oj vad glad hon blev för den.

 

Hem och vila för att senare på kvällen strosa bort till Spitaki och äta födelsedagsmiddag. Grekisk sallad till förrätt, fyra personer och var och en valde sin egen varmrätt och till efterrätt blev det varm chokladkaka, grädde och vaniljglass. Mumma var detta skall ni veta.

Så här städa och fina var detta par. Värre va det med nästa ...

 

 

Taxi hem, eller nästan hem. Vi hoppade alla av vid delfinfontänen. Sa hej då och gick var och en hem till sitt. Midnatt och dags att sussa. Vi skulle ju dra vidare tidigt nästa dag …

 


Kommentarer
Postat av: madde

Du kan väl köpa dej en krokodil istället för maddrass att guppa på.

2012-06-20 @ 16:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0